Sprekers 12 juni 2018

Jeroen van de Kraats

Jeroen van de Kraats

Is 20 jaar actief als vastgoedontwikkelaar. Hij ziet vastgoed niet als doel op zich, maar als altijd als een onderdeel van een dienstenpakket die antwoord biedt op een (latente) vraag in de markt. Jeroen is in 2015 City Hub gestart met 2 partners vanuit het besef dat steden binnen afzienbare tijd worden afgesloten voor verbrandingsmotoren. Er is omwenteling nodig in het denken over stadsdistributie. City Hub biedt een integrale oplossing voor die nieuwe vraag – dankzij een duidelijke vastgoedcomponent – en is op dat gebied koploper in Nederland.

 
Evert Castelein

Evert Castelein

Fund Manager van Aberdeen Standard European Logistics Income PLC, een vastgoedfonds met een beursnotering op de London Stock Exchange en een investeringsstrategie die gericht is op big-box en urban logistics in Europa. Evert werkt sinds Augustus 2017 voor Aberdeen Standard Investments als resultaat van de fusie tussen Aberdeen Asset Management en Standard Life en heeft meer dan 15 jaar werkervaring in de vastgoedmarkt met een achtergrond in research, asset management en fund management. Evert heeft een mastertitel in Economische Geografie behaald aan de Rijksuniversiteit van Groningen en de Master of Science in Real Estate (MSRE).

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.