Sprekers

Pim Voogt

Pim Voogt

Is binnen McDonald’s Nederland eindverantwoordelijk voor de expansie en beheer van de 245 restaurants. Daarvoor actief binnen de vastgoed afdelingen van grotere bedrijven als brouwerij Groslch; eindverantwoordelijk voor het vastgoed van ca. 400 cafe’s en restaurants. Maar ook werkzaam geweest voor ook grote retailers als AS Watson en Miss Etam. Pim Voogt heeft rechten gestudeerd en de MRE opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate

 
Michiel Boonen

Michiel Boonen

Is ruim zeven jaar actief op het gebied van vastgoedadvies, waarbinnen retail zijn passie is. Hij is betrokken geweest bij verschillende onderzoeken, waaronder onderzoek naar de invloed van demografische ontwikkelingen op winkelcentra en onderzoek naar (het functioneren van) supermarkten. Michiel is elke dag met de retail sector in de weer en volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet. Hij is altijd op zoek naar nieuwe concepten in de retail- en food & beverage markt die inspireren. Alles met als doel de relaties van JLL zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Naast zijn functie bij JLL is Michiel voorzitter van de commissie Kennis & Innovatie van de NRW en bestuurslid van de vakgroep Young RICS en lid van de vakgroep Research van RICS Nederland.

 
Collin Boelhouwer

Collin Boelhouwer

Is als Director Dutch Retail Investments werkzaam bij Bouwinvest sinds 2008. Bouwinvest is een vermogensbeheerder in vastgoed voor institutionele investeerders en beheert vijf Nederlandse sectorfondsen. Collin is verantwoordelijk voor de strategie en uitvoering van het Bouwinvest Retail Fund voor verschillende aandeelhouders. Door actief aan- en verkoopbeleid en door het uitvoeren van grootschalige herontwikkelingen in de portefeuille, zoals Damrak 70 te Amsterdam, heeft het Retail Fund een hoogwaardige winkelportefeuille opgebouwd met een omvang van € 0,9 miljard. Collin heeft 14 jaar ervaring in vastgoedmanagement en heeft zijn vastgoedervaring opgedaan bij Fortis Vastgoed. Collin studeerde Real Estate Management & Development aan de Technische Universiteit in Eindhoven en is lid van de RICS sinds 2010.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.