Vastgoedmarkt – De NR 1 in commercieel vastgoed


Vastgoedmarkt is gericht op de ambitieuze vastgoedprofessional en biedt multimediale nieuws- en vastgoedtools in commercieel onroerend goed. Al ruim 40 jaar vertrouwen zeer veel beleggers, financiers, ontwikkelaars, makelaars en adviseurs op de kwaliteit en actualiteit van onze informatieverstrekking en is Vastgoedmarkt voor hen onmisbaar. Vastgoedmarkt maakt de vastgoedsector transparant voor haar lezers, zodat zij steeds de meest winstgevende beslissing kunnen nemen.

Het platform van Vastgoedmarkt bestaat uit:

  • Website: 24/7 nieuws, transacties, trends, blogs, ontwikkelingen en meer
  • Krant & specials: iedere maand
  • Nieuwsbrief: iedere werkdag voor abonnees / iedere vrijdag voor niet-abonnees
  • Events: diverse events voor vastgoedprofessionals
  • Verkiezing: Young Talent Award, StIB Award en Vastgoedman van het jaar

Kijk voor meer informatie op www.vastgoedmarkt.nl


Nieuw per 2018: Vastgoedmarkt College Tour
Een prominent persoon uit de vastgoedsector staat centraal. Hij of zij geeft een College over een actueel thema en beantwoordt vragen uit de zaal. Lees meer op www.vastgoedmarktcollegetour.nl


Gratis nieuwsbrief:
Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de belangrijkste transacties uit de vastgoedmarkt? Meld u dan aan voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief. Ga naar http://www.vastgoedmarkt.nl/nieuwsbrief.

12 juni 2018

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.